Garden Aralia,
tot per al Jardí.

Disposa d’una gran oferta de plantes i complements:
arbres, arbustos, plantes de temporada, plantes vivaces,
fruiters, enfiladisses, aquàtiques, plantes d’interiors tropicals,
terres i adobs ensacats i en Big-Bag, material de reg,
testos, jardineres de terracota, plàstic, pedra artificial i fusta, hidrojardineres i un llarg etcètera.

El Garden

Inicis

Inicis

El 1977 es va convertir en un any molt important per al nostre país, any ple d’incerteses, crisis i dificultats de tota mena. Enamorats de la seva professió, Ernest Sebastià Arnalot (Mestre Jardiner) i Ángeles Murgó Ribó, van començar un projecte de futur: unir les seves vides i al mateix temps van fundar l’empresa de Jardineria Ernest Sebastià.
Catalana d'Espais Verds

Catalana d'Espais Verds

A poc a poc van anar creixent, seguint les últimes tendències i donant sempre una gran qualitat als seus clients. El 1980, per millorar el servei, van fundar l’empresa CATALANA D’ESPAIS VERDS, SL
Empresa familiar

Empresa familiar

Amb la incorporació dels seus fills Marta i Josep Sebastià Murgó, a Sant Jordi de l’any 2004, s’inaugura el centre de jardineria al Baix Llobregat GARDEN L’ARALIA en el Camí de Cal Penyasco s / n, amb una extensa oferta de plantes i complements per al jardí. L’EQUIP: Ernest Sebastià i Arnalot (Mestre Jardiner) Director / Gerent Marta Sebastià i Murgó Responsable del Garden L’Aralia Josep Sebastià i Murgó Responsable Jardineria – Obra pública Pere Ramoneda Noves (Mestre Jardiner) Encarregat Manteniment Parcs i Jardins

Garden Aralia |

El teu garden a Sant Boi de Llobregat, treballem per tota Catalunya i amb més rellevancia a les poblacions més properes del Baix Llobregat com:
Castelldefels, El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà, Cornellà de LLobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despi, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat.